Syksy on tuttuun tapaan seuran vuosikokouksen aikaa, niin tänäkin vuonna. Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 29.9.2023. Vuosikokouksessa hyväksyttiin toimintakauden 2022–2023 vuosikertomus, vahvistettiin tilinpäätös sekä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus tilivelvollisille. Sääntöjen mukaisesti vuosikokouksessa määrättiin jäsenmaksun suuruus uudelle toimintakaudelle.

Kokous oli seuran historian kannalta merkityksellinen. Seuran pitkäaikaisen puheenjohtajan luopuessa omasta toiveestaan tehtävästä oli edessä uuden puheenjohtajan valinta. Oli tullut kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun väistyvä puheenjohtaja Lasse Turunen tuli ensimmäisen kerran valituksi tehtävään ja nyt, vuosien työskentelyn jälkeen, oli tullut aika vaihtaa kapulaa.  Olemme iloisia saadessamme pitää Lassen kuitenkin edelleen toiminnassa ja lajissa mukana. Hän jatkaa paikallisesti valmentajana sekä alue- ja liittotasolla erilaisissa luottamustehtävissä. Lassen valtava tieto, taito, kokemus ja verkostot ovat asioita, joita emme halua menettää ja joita tulemme varmasti hyödyntämään myös uuden hallituksen toiminnassa.

Vuosikokouksen päätöksellä hallituksen jäsenmäärää kasvatettiin yhdellä. Uudessa hallituksessa jatkaa 6 entistä jäsentä, minkä lisäksi mukaan saatiin kaksi uutta seuran toiminnasta kiinnostunutta aktiivia. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin edellisen kauden hallituksen jäsen Satu Pulkkinen

Hallituksen kokoonpanoa toimintakaudella 2023–2024

Satu Pulkkinen, puheenjohtaja

Hanna Myyryläinen

Mari Solonen

Toni Säämänen

Petri Sandberg

Katja Eloranta

Heidi Mäntyvaara

(Hallituksen järjestäytymiskokous pidetään viikolla 40)

Kokouksessa hyväksyttiin uuden kauden toimintasuunnitelma. Seuraavan vuoden aikana toiminnassa ja kaikessa tekemisessä painottuvat ensisijaisesti kolme asiaa; 1) Yksilölähtöinen pelaajapolku, jonka mukaisesti jokaisessa ikäluokassa on aito mahdollisuus harrastaa ja harjoitella tavoitteellisesti omien tavoitteiden mukaan, 2) Strategiaa tukeva valmennus ja joukkueen johto sekä 3) vakaa ja seuran strategisia tavoitteita tukeva talous.

Kiitos kokouksen puheenjohtaja Katja Luukkosta hyvin vedetystä kokouksesta ja vielä kerran kiitos myös Lasselle vuosien työpanoksesta puheenjohtajan tehtävässä.

Iloa ja valoa syksyyn ja alkaneeseen kauteen kaikille!

Satu Pulkkinen, puheenjohtaja, Mikkelin Passarit ry

Kategoriat: Hallitus

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *